Analyzer 5 Modbus

Изпрати запитване

Analyzer 5 ModbusУредите от серията Analyzer представляват компактни цифрови анализатори на електрическите параметри в трифазна мрежа и могат да се монтират на стандартни монтажни шини. С тяхна помощ потребителят е в състояние да отчита и контролира 38 различни мрежови параметри в трифазни енергийни мрежи. Поради бързата обработка и визуализация на измерените стойности уредът е изключително подходящ за процеси и приложения, които не само изпращат събраните данни към по-висока йерархична структура за последваща обработка, но и изискващи предоставяне на локална информация.

Мрежовите анализатори имат импулсен изход (SO) и интегрирана BUS комуникация в две различни версии, M-Bus или Modbus RTU. Притежават и интегриран оптичен интерфейс (IrDA) за свързване на допълнителни комуникационни модули, което позволява интегрирането им в редица други системи, като например енергийни системи за мониторинг.

По този начин на разположение на потребителя са два интерфейса едновременно – S0, Modbus или M-Bus – и чрез оптичния интерфейс рекордер за SD карти, KNX, Modbus RTU, Modbus TCP/IP или M-Bus.

 

Технически характеристики:

Вход за токов трансформатор или директно свързване до 5 A
Голям осветен LCD дисплей
Трифазно измерване
Безпотенциално измерване с токов трансформатор

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност