EnglishБългарски

Индикатори и преобразуватели

Изпрати запитване

Индикатори и преобразувателиИндикаторите  TD 32500 за локално отчитане на дебит и количество  предлагат възможност за програмиране параметрите на входния сигнал. По желание на клиента е възможна  и опцията с измерване на температурата на протичащия флуид чрез темометър PТ 100. Допълнителни възможности предлага и конфигурирането на уреда с два алармени изхода PNP с отворен колектор,  изходен сигнал с честотен делител или аналогов изход  с  0(4)…20 mA / 0…10 V.

Компанията призвежда два основни типа преобразуватели. Серията TU 7055 конвертира честотния сигнал подаван от разходомери или дебитомери в стандартен аналогов сигнал, пропорционален на протеклото количество флуид. 

Уредите от серията TU 7052  
преобразуват високата изходна честота на сигнала от разходомера в по-ниска, подходяща за  отчитащия уред. Коефициентът на преобразуване се  регулира в широк диапазон от 1:1 до 1:999. 

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност