Мрежови анализатори на мощност за промишлена среда и монтаж на DINшина или панел (96x96 mm)

Изпрати запитване

Мрежови анализаториМрежови анализаториAlgodue Elettronica има повече от 30 години опит в областта на енергийния мениджмънт. От 1986 г. те са специалисти в проектирането, производството и персонализирането на системи за измерване и мониторинг на електроенергия. Техните продукти са изцяло проектирани и произведени в Италия, на 50 км от Милано. Всички продукти на Algodue Elettronica се адаптират, персонализират и разработват в съответствие със специфичните изисквания на проекта или пазара.

UPM209 е иновативен уред за измерване и записване на електрически параметри. Той е особено подходящ за анализ и контрол на потреблението, с отлично съотношение качество/цена. Свързванията са много бързи и лесни, много полезни за приложения за модернизация на съществуващи разпределителни табла или за енергиен одит. UPM209 е идеалният инструмент за установяване на измервателните точки в индустриалните съоръжения. Уредът може да комуникира чрез серийния порт RS485 по протокол MODBUS RTU/ASCII или чрез Ethernet порт по протокол MODBUS TCP.

Освен това е наличен софтуерът WintoolNET за дистанционно управление на уреда. Уеб интерфейсът е наличен и в случай на инструмент с Ethernet порт: много полезна функция, която дава възможност да се управлява инструментът от всеки компютър, свързан в мрежата.

Технически характеристики:

  • Компактен размер с ширина 4 DIN модула;
  • Двупосочни измервания в четири квадранта за всички енергии и мощности;
  • Измерване и показване на основните електрически параметри за икономически ефективен анализ на потреблението;
  • 4 налични комплекта: 30, 45, 70, 90 см дължина на бобината на Роговски;
  • 3 избираеми токови скали –500/4000/20 000A;
  • до 8 MB за запис на данни;
  • Възможност за запис на всички броячи на енергия;
  • до 24 параметъра, избираеми сред измерванията в реално време за запис на MIN/AVG/MAX стойност;
  • Клас на защита от IP20 до IP51;

Повече информация за отделните продуктови серии и техните технически характеристики може да намерите в сайта на производителя.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Мрежови анализатори на мощност за промишлена среда и монтаж на DINшина или панел (96×96 mm)”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност