PM3-63 Modbus

Изпрати запитване

PM3-63 ModbusУредите от серията РМ3 представляват компактни цифрови електромери за променлив ток и могат да се монтират на стандартни монтажни шини. С тяхна помощ се отчитат, запаметяват и контролират активната, реактивната и пълната мощност в трифазни мрежи. Те отговарят на стандарта EN50470 (части 1 и 3) и разполагат с осветен LCD дисплей. Електромерите имат два импулсни изхода (SO) или интегрирана BUS комуникация в две различни версии, M-Bus или Modbus RTU. Притежават и интегриран оптичен интерфейс (IrDA) за свързване на допълнителни комуникационни модули, което позволява интегрирането им в редица други системи, като например енергийни системи за мониторинг.

По този начин на разположение на потребителя са два интерфейса едновременно – S0, Modbus или M-Bus – и чрез оптичния интерфейс рекордер за SD карти, KNX, Modbus RTU, Modbus TCP/IP или M-Bus.

Благодарение на свойте качества и на големия си LCD дисплей, моделът РМ3 е идеален инструмент за монтиране в разпределителни табла за трифазна енергия, когато потребителят желае едновременен контрол на всички три фази.

 

Технически характеристики:

Директно свързване до 63 A
Голям осветен LCD дисплей
Трифазно измерване
Безпотенциално измерване с токов трансформатор

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност