Серия ANTARES

Изпрати запитване

Стабилизатори - серия  ANTARESСтабилизаторите ANTARES се предлагат с мощности от 35 kVA до 135 kVA и могат да стабилизират изходното напрежение към товара в границите ±0,5% от номиналното, при мрежови колебания на входното напрежение от –45% до +30%.

В диапазона ±15%; ±20%; ±25% и ±30% промяната на границите за регулиране се извършва чрез вътрешно пресвързване на входните терминали.

Бързодействащи автоматични прекъсвачи защитават регулиращата система срещу претоварване и късо съединение. Оперативната верига е защитена от предпазители.

При претоварване на стабилизатора се активира звукова аларма.

Чрез цифров мултиметър, монтиран на предната врата може да се получи информация за параметрите на товара,свързан към стабилизатора като: напрежение, ток, фактор на мощността, активна, пълна и реактивна мощност.

Регулиращата електронна карта използва безпотенциални контакти за да индикира визуална и звукова аларма за по-ниско или по-високо напрежение от нормалното, прегряване или претоварване на регулиращата система на стабилизатора.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност