Серия SIRIUS

Изпрати запитване

Стабилизатори SIRIUS Стабилизаторите SIRIUS са базирани на колонни регулатори, собствена разработка на компанията ORTEA. Това допринася за постигане на високи мощности – от 200 kVA до 6000 kVA и изграждане на солидна и надеждна конструкция, за да може стабилизаторът да е подходящ за всякакви промишлени приложения. Стабилизаторите SIRIUS стабилизират изходното напрежение към товара в границите ±0,5% от номиналното, при мрежови колебания на входното напрежение от –45% до +30%.

Те регулират напрежението независимо за всяка фаза и се използват обикновено за стабилизирано захранване на трифазни и еднофазни товари с 100% дисбаланс между товарите на отделните фази. Поради независимото регулиране на входното напрежение на всяка фаза са подходящи за работа и в несиметрични мрежи. В този случай е нужно наличието на нулев проводник или на изолиращ трансформатор със схема на свързване Δ/zn0 или Δ/Y .

Два броя цифрови мултифункционални мрежови анализатори, монтирани на предната врата показват информация за входните напрежения и за параметрите на товара, свързан към стабилизатора като: фазни и линейни напрежения, ток, фактор на мощността, активна, пълна и реактивна мощност.

Експлоатационното състояние на стабилизатора може лесно да се наблюдава с помощта на LED интерфейс поставен върху предната врата, който показва цялата информация за трите фази и възможните аларми, придружени със звуков сигнал.

За мощности до 260kVA ± 15%, бързодействащи автоматични прекъсвачи защитават регулиращата система срещу претоварване и късо съединение.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност