Серия UNIVERCELL

Изпрати запитване

Батерии - серия UNIVERCELL Батериите от серията UNIVERCELL са презареждаеми оловно-кисели батерии от типа VRLA с електролит под формата на гел. Имат вграден в корпуса клапан, които се отваря автоматично при достигане на налягане от 0,1 до 0,2 bar и предотвратява увеличаването му над определена стойност.
Те са високо ефективни, с конструкция и техника на запечатване , която гарантира невъзможността да се появи теч на електролит от терминалите на батерията. Това осигурява безпроблемната, безопасна и ефективна употреба на батериите от този тип в много области на индустрията .
Други отличителни черти на батериите UNIVERCELL са тяхната устойчивост на презареждане и разряд, вибрации , механични удари и възможността за монтаж в хоризонтално и вертикално положение.
Според продължителността на срока за експлоатация батериите UNIVERCELL се делят на две подгрупи – с 5 годишен и 10 годишен срок на употреба.
В първата подгрупа са всички батерии с напрежение 12 V и капацитет от 1,3 до 28 Ah. Втората подгрупа включва батериите с напрежение 12 V и капацитет от 40 до 230 Ah.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност