eViewer3-5LAN

Изпрати запитване

eViewer3-5LANУредите от серията eViewer3 представляват компактни цифрови електромери за променлив ток и могат да се монтират на стандартни монтажни шини. С тяхна помощ се отчитат, запаметяват и контролират активната, реактивната и пълната мощност в трифазни мрежи. Те отговарят на стандарта EN50470 (части 1 и 3) и разполагат с осветен LCD дисплей. Електромерите имат вграден уебсървър, интегрирана BUS комуникация и са предназначени за двутарифни измервания. Уеб сървърът предоставя на потребителя незабавна визуализация и по този начин пълен контрол върху своите разходи за използваните енергийни ресурси.

Електромерите притежават и оптичен интерфейс (IrDA) за свързване на допълнителни комуникационни модули, което позволява интегрирането им в редица други системи, като например енергийни системи за мониторинг.
Чрез наличния RJ45 интерфейс уредът се свързва лесно във всяка компютърна мрежа. Измерените и запаметени стойности могат да бъдат изпратени за обработка към други системи посредством използването на Modbus TCP/IP.

 

Технически характеристики:

Вход за токов трансформатор или директно свързване до 5 A
Голям осветен LCD дисплей
Трифазно измерване
Безпотенциално измерване с токов трансформатор

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност