Серия ORION Y

Изпрати запитване

Стабилизатори ORION YСтабилизаторите ORION Y се предлагат с мощности от 5 kVA до 230 kVA и могат да стабилизират изходното напрежение към товара в границите ±0,5% от номиналното, при мрежови колебания на входното напрежение от –45% до +30%.

В диапазона ±15%; ±20%; ±25% и ±30% промяната на границите за регулиране се извършва чрез вътрешно пресвързване на входните терминали.

Регулирането на напрежението при тази серия стабилизатори е независимо за всяка фаза. Използват се за стабилизирано захранване на трифазни и еднофазни товари с 100% дисбаланс между товарите на отделните фази. Поради независимото регулиране на входното напрежение на всяка фаза са подходящи за работа и в несиметрични мрежи. В този случай е нужно наличието на нулев проводник или на изолиращ трансформатор със схема на свързване Δ/zn0 или Δ/Y.

Бързодействащи автоматични прекъсвачи защитават регулиращата система срещу претоварване и късо съединение. Оперативната верига е защитена от предпазители.

Цифров мултифункционален мрежов анализатор, монтиран на предната врата показва информация за параметрите на товара, свързан към стабилизатора като: фазни и линейни напрежения, ток, фактор на мощността, активна, пълна и реактивна мощност.

Регулиращата електронна карта използва безпотенциални контакти за да индикира визуална и звукова аларма за по-ниско или по-високо напрежение от нормалното, прегряване или претоварване на регулиращата система на стабилизатора.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност